Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke.

- Oppositio ruotii budjettiesitystä.

Eduskunta aloitti eilen ensi vuoden budjettiesityksen ruotimisen. Mitä oppositio ajattelee hallituksen esityksistä? Vieraina Keskustan ja Perussuomalaisten eduskuntaryhmien puheenjohtajat Kimmo Tiilikainen ja Pirkko Ruohonen-Lerner.

- Romanit tiiviimmin osaksi yhteiskuntaa.

Hallitus tekee parhaillaan kaikkensa nostaakseen Suomen suosta. Mikä on romanien asema tässä muutoksessa, miten romanit saadaan yh ä paremmin kiinni koulutukseen ja työel ämään? Sohvalla on kolme romania, viihdetaiteilija Santeri Ahlgren, lähihoitaja Tuula Lindström ja erikoissuunnittelija Malla Laiti.

- Käsityötaidot -insertti.

Käsityön opetus on jämähtänyt monissa kouluissa menneille vuosi-kymmenille. Erot koulujen välillä ovat kuitenkin suuria.Useissa kouluissa koverretaan vielä taltalla, vaikka opetus-suunnitelma sallisi käytännönläheisten, arjessa tarvittavien taitojen opettamisen.

- Zoom 50 vuotta.

On kulunut 50 vuotta kun Suomeen syntyi Raittius- ja urheiluseura Zoom. Seura on tullut tunnetuksi siitä , että se vilisee televisiosta tuttuja naamoja. Studiossa zoomilaisuuteen vihkiytyneet Arvi Lind ja Jaakko Saariluoma.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä