Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Tulli ja poliisi painivat tuoteväärennösten kanssa
Tuoteväärennökset ovat rantautuneet Suomeenkin, nettikauppa ja postiliikenne lisännyt räjähdysmäisesti. Suomi myös kauttakulkuväylä, logistiikkakeskus. Tuoteväärennöksiä löytyy myös ihmisten käyttämistä päivittäistavaroista. Syksyn Mustatulevaisuus -kampanja keskittyy tuoteväärennöksiin. Voinko minä vaikuttaa? Vastaamassa Tullin rikostorjuntapäällikkö Petri Lounatmaa.

Kuinka lähellä tai erillään puolueet ovat toisistaan?
EVA:n tuore raportti osoittaa, miten hallituspuolueiden kannattajien arvot ja asenteet ovat poikkeuksellisen
kaukana. Mitkä ovat tämän havainnon seurauksia ja näkyykö se politiikassa. Studiossa keskustelemassa keskustan Annika Saarikko, SDP:n Sirpa Paatero ja politiikan tutkija Ville Pernaa.

Aamu-tv:n kysely: Mitä vastaajat ajattelevat nuorten syrjäytymisestä?
Nuori, vietätkö aikaa mieluummin kauppakeskuksessa vai kavereiden luona? Vanhempi, tiedätkö, missä lapsesi viettää vapaa-aikaansa? Me Ylen aamu-tv:ssä olemme keränneet teidän mielipiteitänne ja kokemuksianne, niitä arvioimassa studiossa on perheterapeutti Leena Ehrling sekä etsivää nuorisotyötä koordinoiva Olli Alanen.

Aamun kirja: Anja Snellman ja Pääoma
Kirjailija keskittyy uudessa romaanissaan kuolleen siskonsa elämään ja sisarusten keskinäiseen suhteeseen.

Juontajina: Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä