Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Juha Hietanen ja Heta-Leena Sierilä

"Kunnissa on odotettavissa irtisanomisia ja lomautuksia"
Useat kunnat ovat parin viime viikon kuluessa ilmoittaneet yt-neuvotteluista. Tuhansia kuntatyöpaikkoja on liipasimella. Mitä lähikuukaudet vielä tuovat tullessaan? Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen.

Luonto lähellä
Ohjelmassa vieraillaan Liesjärven kansallispuistossa, jossa kansallispuistokonkarit osallistuvat perinneympäristöjen hoitoon.

Terveysuutiset - mihin voi uskoa ja mihin ei?
Hyvinvointitrendit ja terveys kiinnostavat ihmisiä ja sen tietävät myös markkinat. Tarjolla on monenmoista tietoa ja väitettä terveydestä ja eism. lääkkeistä. Miten tavallinen kuluttuja osaa arvioida, mihin tietoon ja lähteisiin luottaa. Vieraina pääsihteeri, Lääkäriseura Duodecim Matti Rautalahti ja filosofian tohtori Hanna Toiviainen.

Suosittu reggaemies Jukka Poika julkaisee uuden levyn
Jukka Poika julkaisi viime perjantaina kokoelmalevyn, jonka nimi on ytimekkäästi Kokoelma. Miten reggaemies suhtautuu alati kasvavaan julkisuuteen, jota on luvassa lisää myös Vain elämää -sarjan myötä?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä