Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Stubb komissaarintehtävästä: Pikkupojan unelma

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb (kok.) tunnustautuu EU-nörtiksi ja sanoo, että komissiotehtävä olisi hänelle pikkupojan unelma. Stubb ottaa kantaa myös Marimekko-kohuun kutsumalla sitä kotikutoiseksi sopaksi, joka ei kauppamatkoilla maailmalla kuohuta.

Naiset nousuun keskinäisillä kehuilla

Konsultti Karoliina Luoto ja tutkija Riitta Nieminen-Sundell ovat perustaneet naisten keskinäiseen kehumiseen perustuvan kerhon. Tavoitteena on menestyvien naisten yhteisössä jakaa onnistumisia ja päästä irti naisille tyypillisestä vähättelystä. Kerholaiset sitoutuvat kertomusten salassapitovelvollisuuteen, mutta kerhon ideaa saa kopioida.

Jälkipörssi: Miehet ovat röyhkeitä, naiset alihinnoittelevat itsensä

Jälkipörssiläiset arvioivat, miksi miesten ja naisten palkkaeroa ei saada kurotuksi umpeen. Sakari Kilpelän raadissa ovat Arno Ahosniemi, Elena Gorschkow-Salonranta ja Pekka Seppänen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä