Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Jan Vapaavuori ja Pekka Ervasti kommentoinvat Greenpeace-asiaa

Vieraana elinkeinoministeri Jan Vapaavuori ja Ylen politiikan osaston päällikkö Pekka Ervasti.

Onko suomalaisten liikkumattomuus jo kansallinen hätätila?

Suomalaisten keskimääräinen kunto rapistuu huolestuttavaa tahtia. Aamu-tv:n studiossa vieraana ollut elinkeinoministeri Jan Vapaavuori korosti, että liikkumattomuus on suuri syy varhaisiin eläkkeisiin ja työkyvyttömyyteen. Vapaavuoren kanssa samoilla linjoilla oli aamun toinen vieras Valon pääsihteeri Teemu Japisson. Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kommentoi haastattelun alkuun myös ministeri Heidi Hautalaan liittyvää kohua.

Anonyymi Tor-verkko houkuttaa rikollisia

Internetin Tor -verkko nousi jälleen otsikoihin, kun poliisi pidätti Yhdysvalloissa laajaa huumekauppaa Tor -verkossa pyörittäneen miehen. Huumeita Torin kautta välittäneellä Silk Road verkostolla on ollut kansainvälinen asiakaspiiri - ilmeisesti myös suomalaisia. Mistä Tor -verkossa on kyse? Sitä selvittelivät Aamu-tv:ssä it-asiantuntija ja tietokirjailija Petteri Järvinen ja Keskusrikospoliisin rikoskomisario Timo Piiroinen.

Aamun kirja: Tapio Koivukarin Käpykaartilaiset

Tapio Koivukarin romaanissa kaikkia käpykaartilaisia yhdistää se, että he olivat saaneet talvisodasta tarpeekseen. Haluttomuus sotia Neuvostoliittoa vastaan ja oma pelko ajoivat miehet piileskelemään metsään.

Seksi myy musiikissa

Kansainväliset naispopparit esiintyvät musiikkivideoissa yhä vaan vähenevissä vaatteissa ja shokeeravissa asuissa. Miksi ulkonäkö nousee aina vaan tärkeämmäksi musiikkibisneksessä ja millaista naiskuvaa se välittää? Aiheesta keskustelemassa Sony Music Finlandin Olli Halonen ja YleX:n musiikkitoimittaja Venla Kokkonen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä