Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Elämä jatkuvan painostuksen alla - kiinalaisen toisinajattelijan vaimo erikoishaastattelussa

Aamu-tv:n erikoishaastattelussa on kiinalainen ihmisoikeusaktivisti Zeng Jiayin. Hän kertoo, milaista on elää pienen lapsen kanssa Kiinan salaisen poliisin jatkuvan silmälläpidon alaisena. Vieraana on myös toimittaja Sami Sillanpää, joka on kirjoittanut Zengin ja hänen miehensä kovasta kohtalosta poliisivaltiossa.

Tyttöjen asema vaihtelee rajusti ympäri maailmaa

Perjantaina vietetään YK:n kansainvälistä tyttöjen päivää. Tyttöjä syrjitään yhä kaikkialla maailmaa heidän sukupuolensa ja ikänsä takia. Ongelma ei ole pelkästään islamilaisten valtioiden tai kehitysmaiden ongelma, vaan tyttöjen huonoa kohtelua on havaittavissa myös EU:ssa.

Jälkiviisaat

Erovaatimukset Heidi Hautalaa kohtaan ja sosiaalituilla elävä Tatu ovat Jälkiviisaiden eli Kalle Isokallion, Kreeta Karvalan ja Jeanette Björkqvistin käsittelyssä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä