Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Miljardikauppa sähköistää pelialaa
Suomalaisen mobiilipelifirma Supercellin tarina kolmessa vuodessa tyhjästä yli kahden miljardin euron arvoiseksi yhtiöksi on melkoinen tuhkimotarina. Supercellin ja Rovion menestys antavat vetoapua koko suomalaiselle pelialalle. Keskustelijoina Aamu-tv:ssä olivat KooPee Hiltunen Neogamesistä ja toimitusjohtaja Inka Mero Start-up KoppiCatchistä.

Valtionyhtiöiden omistajaohjaus - mahdoton tehtävä?
Vihreät valitsee tänään uuden ministerin Heidi Hautalan seuraajaksi. Samalla saadaan uusi omistajaohjausministeri. Onko valtionyhtiöiden omistajaohjaus mahdoton tehtävä? Vieraina Aamu-tv:ssä Johanna Karimäki Vihreistä, Harri Jaskari Kokoomuksesta ja Jouko Skinnari SDP:stä.

Geenikartta kertoo perinnölliset sairaudet
Geenitestit ovat yleistyneet nopeasti, ja tuhannet suomalaiset ovat tilanneet netissä toimivien yritysten kautta tietoja omasta geeniperimästään. Testeillä voi saada tiedon riskistä sairastua tulevaisuudessa esimerkiksi Alzheimerin tautiin tai rintasyöpään. Asiantuntijoiden mukaan tietoja voisi nykyistä tehokkaammin käyttää hyödyksi ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa. Elintapoja pystyy muutamaan hyvissä ajoin, jos geenitesti kertoo vaikka korkeasta sydäntautien riskistä. Aiheesta keskustelivat Aamu-tv:ssä FIMMin johtaja Olli Kallioniemi ja Sitran johtava asiantuntija Marja Pirttivaara.

Vuosi 1941: kaukopartion kahdeksasta miehestä vain viisi palasi
Tänään ilmestyvä Mikko Porvalin tietokirja Hyökkäyksen edellä kertoo poikkeuksellisen tositarinan Jatkosodasta. Kaukopartiomiesten iskuilla valmisteltiin Karjalan kannaksen takaisinvaltausta. Haastateltavana kirjan kirjoittaja Mikko Porvali.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä