Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Mun ainoot 30 minsaa

Jakso 8: Jumitus

  • 22 min
  • 10 kk 17 pv

8/12. Jaana jumittaa suuren päätöksen edessä. Late kohtaa Satu Silvon eikä jumita.

Rooleissa: Milla Kangas (Jaana), Ilkka Villi (Ville), Hennariikka Laaksola (Miisu), Eppu Pastinen (Late), Heidi Kirves (Saravo), Rebecca Viitala ( Eveliina), Satu Silvo (Satu Silvo), Tanjalotta Räikkä (Jaanan äiti), Tommi Raitolehto (poliisiveli), Teijo Eloranta (Jaanan isä), Salla Halonen (LB-työharjoittelija), Valtteri Valkama (toinen poliisi). Käsikirjoittaja: Harri Veistinen. Ohjaaja: Antti Leino.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo suomi 5.1-ääni

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Mun ainoot 30 minsaa

Romanttinen draamakomedia

Kolmekymppinen Jaana jumittaa hampurilaisbaarin kassalla, kunnes paikalle saapuu Ville, ritari mustassa nahkarotsissa. Se on menoa. Matkassa on vain muutama mutka - kuten Villen vaimo ja Jaanan ex-poikaystävä. Kaikesta kuitenkin selvitään, kun on ne torstai-illan ainoot 30 minsaa. Pääosissa: Milla Kangas, Ilkka Villi, Hennariikka Laaksola, Eppu Pastinen, Heidi Kirves ja Rebecca Viitala. Käsikirjoitus: Harri Veistinen. Ohjaus: Antti Leino. Yle Draama (2013)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä