Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Haavisto: Valtionyhtiöiden kovat palkkiot rapauttavat moraalia

Uusi kehitys- ja omistajaohjauksesta vastaava ministeri, vihreiden Pekka Haavisto haluaa puuttua valtionyhtiöiden pomojen ylisuuriin palkkiohin ja toivoo hallituksen linjausta asiasta. Lisäksi Haavisto varoittaa viemästä suomalaisia jäänmurtajia liian riskialttiille aluielle.

Sinnemäki Hautala-jupakasta: Eroon liittyi paljon poliittisia jännitteitä

Vihreiden puoluevaltuuston puheenjohtaja Mari Puoskari ja kansanedustaja, entinen vihreä puheenjohtaja Anni Sinnemäki arvioivat uuden ministerin Pekka Haaviston valintaa ja edeltäjän Heidi Hautalan eroa. Sinnemäen mukaan eroon liittyi poliittisia jännitteitä, kritiikkiä etenkin sosiaalidemokraateilta.

Aamun kirjassa Pekka Hiltusen Iso

Läski ei tapa eikä lihavuus ole sairaus. Näin kirjoittaa romaanissaan Pekka Hiltunen. Häntä haastattelevat Nadja Nowak ja Seppo Puttonen.

Elävä arkisto-insertti

Aiheena syksy.

Moderni käsityöläisyys elää yhteisöissä

Nuoret naiset Riina Salmi ja Jenni Marttila pyörittävät uudenlaista käsityöpajaa, jossa työtilat jaetaan toisten kanssa ja tuotteet syntyvät villeistä ideoista, tarkoista tuotteistamissuunnitelmista. Suunnittelijan ja brand managerin titteleitä kantavat naiset uskovat, että nykypäivän käsityöläisten pitää osata poukkoilla eri suuntiin taidekentässä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä