Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Harmaa talous ei päästä rakennusalaa pihdeistään

Rakennusalalla rehottavasta harmaasta taloudesta pyritään eroon uudella kulunvalvontajärjestelmältä. Muutoksen onnistumista pohtivat verottajan ja rakennusalan edustajat

Ministeri Huovinen lupaa: Työehtosopimukseen ei kosketa kotihoitouudistuksessa

Hallitus sopi elokuussa rakennepoliittisessa ohjelmassaan muutoksista lapsiperheiden asioihin, kuten subjektiivisen päivähoito-oikeuden rajoittamisesta ja kotihoidontuen kohdentamisesta molemmille vanhemmille. Harva kuitenkaan tietää, mitä konkreettisesti on tapahtumassa. Haluaisin tietää muutetaanko tässä myös työehtosopimuksen pykälää työntekijän oikeudesta hoitovapaaseen kunnes lapsi täyttää kolme vuotta.

vieraana peruspalveluministeri Susanna Huovinen.

Kahdelle suomalaiskirjailijalle povataan läpimurtoa Saksan markkinoille

Saksa esittäytyy Helsingin kirjamessuilla, mutta vetoapu toimii myös toiseen suuntaan, koska Suomi on teemamaa Frankfurtin kirjamessuilla kokonaisen vuoden ajan. Suomalaisten kirjojen ja kirjailijoiden menestysmahdollisuuksia Saksassa arvioi kaksi Suomessa asuvaa saksalaista asiantuntijaa, Goethe-instituutin johtaja Mikko Fritze ja kääntäjä, kirjailija Stefan Moster.

Vieraana Kolmas Nainen -yhtyeen nokkamies Pauli Hanhiniemi

Legendaariselta bändiltä ilmestyy uusi levy.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä