Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Sauli Niinistö huolissaan luokkayhteisöjen katoamisesta

Ylen nuorten toimituksen Ronja Salmi ja Robert Sundman tiukkaavat tasavallan presidentiltä keinoja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Niinistö nostaa esiin kodin ja koulun merkityksen ja pohtii, ovatko nykykoulun luokattomuuteen pohjaajat mallit huonoja.

Jälkihiki pohtii, miten työpaikat saataisiin liikkeelle

Reetta Meriläinen, Saku Tuominen ja Kaj Kunnas analysoivat alppihiihdon maailmancupin aloitusviikonlopun annin ja formulaviikonlopun käänteet. Lisäksi he pohtivat istumisen järjettömyyttä - Kunnas esittelee venytystaitojaan.

Juha Tapio: Olin ulkopuolelta tarkkaileva lapsi

Yksi Suomen menestyneimmistä muusikoista, laulaja-lauluntekijä Juha Tapio katsoo, että lauluntekijän siemenet kylvettiin häneen jo pienenä koululaisena. Hän tarkkaili ulkopuolisena muiden menoa ja koetti sanoittaa ympäristöä itselleen sopivaksi.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä