Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Juha Hietanen & Heta-Leena Sierilä.

- Vieraana kehitysministeri Pekka Haavisto.

Pari viikkoa pestissään ollut kehitys- ja omistajaohjauksesta vastaava ministeri Pekka Haavisto on heti ensi töikseen joutunut kiperien kysymysten äärelle. Monessa valtionyhtiössä sattuu ja tapahtuu.

- Kalle Palanderin kuulumiset.

Pujottelun maailmanmestari ja maailmancupin voittaja Kalle Palander on ryhtynyt promottoriksi. Tänään hän tuo tullessaan vieraaksi urheilijatallinsa alppihiihtolupauksen Viktor Malmströmin.

- Helsingin eläimet.

Helsingin kaupunki alkoi viime viikolla kerätä havaintoja viidestä, helposti tunnistettavasta nisäkäslajista. Näitä ovat supikoira, kettu, rotta, siili ja mäyrä. Havainnot voi laittaa Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen sivulla olevaan karttapalveluun. Puhelimessa on ympäristötarkastaja Raimo Pakarinen Helsingin kaupungilta.

- Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund: Mahdollisuudet vaikka mihin.

Leijonien päävalmentaja vie Leijonat toista kertaa olympialaisiin. Torinosta Westelundilla oli tuomisina hopeaa, miten käy Sotshissa?

- Aamutohtori: Purentahäiriön aiheuttama päänsärky.

Varmaan moni teistäkin herää aamulla inhaan päänsärkyyn. Yöllä purenta tai narskuttelu aiheuttaa pahimmillaan migreeniä. Aamutohtorimme neurologi Mikael Ojala vastaa kysymyksiin ja kertoo vaivan diagnosoinnista.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä