Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Eläkeuudistus polkaistaan taas vauhtiin.

Tänään saamme kuulla, minkälaisia eläkejärjestelmän uudistusvaihtoehtoja Jukka Pekkarisen työryhmä esittelee julkisuuteen. Eläkejärjestelmän uudistaminen herättää monenlaisia mielipiteitä; omansa esittelevät ETLAn tutkimusjohtaja Niku Määttänen ja SAK:n eläke- ja työura-asioiden päällikkö Kaija Kallinen.

- Onnellisten kapakka.

Suuri osa suomalaisista viettää yhä vaan runsaasti aikaa ravintolassa ja nimenomaan lasin ääressä - ja viihtyy oikein hyvin. Silti suomalaista alkoholikeskustelua leimaa ongelmakeskeisyys. Vieraina Onnellisten kapakka -reportaasin toimittanut toimitusjohtaja Mika Horelli ja kapakoiden syvimpään olemukseen perehtynyt tietokirjailija Ari Turunen.

- Vieraana suomalaisen musiikin suuri tuntematon, Jori Hulkkonen.

Dj, tuottaja, musiikintekijä Jori Hulkkonen matkusti kiivaimpina vuosinaan 150 päivää vuodessa ulkomaankeikoilla. Nyt hän viettää yhä enemmän aikaa studiossa. Esittelyssä mies, joka tunnetaan maailmalla kotimaataan paremmin.

- Aamun kirjassa Joel Haahtelan Tähtikirkas, lumivalkea.

Aamun kirjassa keskustellaan muun muassa eutanasiasta. Kirjailija Joel Haahtela on Nadjan ja Sepon vieraana.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä