Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Kirsi Heikel & Matti Virtanen.

- Vuokratyön ruusut ja risut.

Vuokratyö auttaa nuoria työllistym ään, uskoo Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.Turun yliopiston tutkija Liisa L ä hteenmä ki puolestaan pit ää vuokratyötä karikkoisena tien ä työelämään. Onko vuokratyö tullut jääd äkseen?

- Asiantuntija: kuntien tietoturva retuperällä.

Viime aikoina on puhuttu paljon valtioiden v ä lisestä vakoilusta, mutta miss ä kunnossa on yksil öiden tietoturva? Professori Tomi Voutilainen on erityisen huolissaan kunnista, joiden tietoturvakyvyist ä ei ole takeita.

- Jälkihiki urheilun raha-asioiden kimpussa.

Raadissa oli t äll ä kertaa Saku Tuominen, Aki Riihilahti, Kaj Kunnas.

- Lasten psykiatri: lapsi ei ole miniaikuinen.

Lasten agressiivisuus kuuluu monen perheen ja p ä ivä kodin arkeen. Mutta mik ä on normaalia agressiivisuutta ja mik ä ei ? Entä mit ä vanhemmat voivat sille tehd ä? Lasten psykiatri Jari Sinkkonen korostaa, ett ä lapten pitää saada purkaa tunteitaan liikkumalla.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä