Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Juha Hietanen ja Heta-Leena Sierilä.

- Mitä kannattaa ottaa huomioon polttopuiden hankinnassa?
Talven lämmityslaskua voi pienentää merkittävästi puulämmityksellä. Siinäkin on omat niksinsä. Motivan asiantuntija Kirsi Sivonen kertoi Aamu-tv:ssä, miten säästät selvää rahaa.

- Googlen merkitys Suomelle.
Googlen palvelukeskuksen laajennus on suurin yksittäinen investointi Suoemssa vuosiin. Millainen merkitys 800 miljoonan euron invstointoinneilla on Suomelle? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelemassa oli Googlen maajohtaja Anni Ronkainen.

- Mitä jäi käteen asuntoministerin lähiökierrokselta?
Suomen lähiöissä asuu noin puolitoista miljoonaa ihmistä. Asuntoministeri Pia Viitanen on syksyn aikana kiertänyt suomalaisia lähiöitä Kotkassa, Lahdessa, Turussa, Tampereella ja Vantaalla. Aamu-tv:n vieraana Viitanen kertoi miten hänen mielestään suomalaisia lähiöitä pitäisi kehittää.

- Stig: "Huumori syntyy siitä, että ujo kaveri laulaa roiseja juttuja" .
Stigin laulut ovat humoristisia ja eläväisiä, mutta kuinka vakava mies on roolinsa ulkopuolella? Aamu-tv:n vieraana Stig kertoi myös, miten menestyksekkään uran saa sovitettua yhteen perheen kanssa?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä