Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman ja Nicklas Wancke.

- Maahanmuuttajamiehet vieraasta veljiksi.
Suomalaiset ja maahanmuuttajataustaiset miehet ovat kohdanneet toisiaan kuuden vuoden ajan Vieraasta veljeksi -projektissa.
Kohtaamisissa he ovat oppineet toisiltaan elämästä, kulttuurista ja kielestä. Haastattelussa ohjaaja Ibrahim Hassan ja projektinvetäjä Heikki Kerkkänen.

- Työpaikoilla räiskyy, kuinka sovitellaan oikein?
Työpaikalla on riita, joka vaikuttaa jo pahasti ilmapiiriin ja kollegoiden välisiin suhteisiin. Onko työpaikkasovittelijoille tarvetta Suomessa? Aiheesta kertoo Suomen sovittelufoorumin puheenjohtaja Timo Pehrman.

- Sunrise Avenue valloittaa Keski-Euroopassa.
Sunrise Avenuen uusi levy on rikkonut yhtyeen ennätyksiä saksankielisissä maissa. Laulaja Samu Haber kertoo miltä Saksassa saatu huomio tuntuu.

- Tanssin lähettiläät Jorma Uotinen ja Jussi Väänänen.
Tanssista on tullut vakiopuheenaihe suomalaisissa kahvipöydissä, kiitos television tanssiohjelmien. Mutta ovatko ohjelmat vaikuttaneet myös tanssitaiteen suosioon? Jorma Uotinen ja Jussi Väänänen pohtivat tanssin suosiota taiteena.

- Aamun kirja 7.11.2013: Asko Sahlbergin Herodes.
Aamun kirja kertoo juonittelusta ja vallanhimosta antiikin Roomassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä