Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Matti Virtanen & Kirsi Heikel.

- Avun tarve Filippiineillä.
Kansainvälinen Punainen Risti on aloittanut tuen ja avun keräämisen Filippiinien taifuunin tuhoalueen auttamiseksi. Avun saaminen perille on kuitenkin ollut vaikeaa, kertoi SPR:n kansainvälisen avun koordinaattori Tytti Vartiainen Aamu-tv:n haastattelussa.

- Miten supertaifuuni syntyy?
Ilmatieteen laitoksen asiantuntijan Juhana Hyrkkäsen mukaan Haiyan oli kaikkien aikojen 4:nneksi voimakkain myrsky. Erityisen hankalan teki se että myrsky saavutti suurimman tuhovoimansa juuri iskeytyessään Filippiinien rannikolle. Hyrkkänen kertoi Aamu-tv:n haastattelussa myös minkälaisesta luonnonilmiöstä supertaifuunissa on kysymys.

- Luonto lähellä.
Metsäretkeily ei ehkä ensimmäiseksi tule mieleen, kun puhutaan Itävallan pääkaupungista Wienistä. Wienin kaupungin rajoilla sijaitseva Wienerwald on kuitenkin eräs Keski-Euroopan suurimmista yhtenäisistä lehtimetsäalueista.

- Ruokaostosten tekeminen verkossa ei innosta suomalaisia
Tänään käynnistyy kampanja, jossa yritetään saada suomalaiset ostamaan ruokaa internetin kautta. Toistaiseksi nettiruoka ei ole suomalaisia kovin paljon kiinnostanut. Alan kauppiaat Jyri Stenberg (kauppias), ja Ilkka Alarotu (valikoimajohtaja, S-ryhmän päivittäistavarakauppa) olivat studiossa kertomassa mitä järkeä tässä on.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä