Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström & Kirsi Heikel .

- Filippiinien-tuntijat toivovat avustajilta kärsivällisyyttä.

Aasiaa tutkinut Timo Kaartinen ja Filippiinit tunteva toimittaja Kirsi Crowley arvioivat, että Filippiinit tarvitsee vuosia apua taifuunituhojen korjaukseen. Työtä vaikeuttaa se, että osa kärsineistä alueista on vahvojen, mutta muissa epäluottamusta herättävien sukujen vallassa.

- Joko olisi aika sallia eutanasia?

SDP:n lääkäri-kansanedustaja Hanna Tainio vastustaa armokuolemaa, perussuomalaisten perushoitaja-kansanedustaja Arja Juvonen kannattaa. Työkseen saattohoitokotia pyörittävä Juha Hänninen katsoo, että eutanasiasta tarvittaisiin pian uutta lainsäädäntöä, osa ihmisistä ansaitsisi armokuoleman.

- Jälkipörssi pohtii rahan merkitystä.

Jälkipörssissä Sakari Kilpelän vieraina Jussi Hyöty, Piia-Noora Kauppi ja Pekka Seppänen. He pohtivat, pitääkö säästää vai kuluttaa ja kuinka paljon. Puntarissa myös korkopolitiikka ja asuntokaupan verotusta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä