Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Annika Damström ja Matti Virtanen.

- Vieraana Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus.

Lehdistön ja poliitikkojen hampaisiin joutunut kuntien eläkelaitoksen toimitusjohtaja Merja Ailus kertoo työsuhde-eduistaan.

- Kehitysministeri Pekka Haavisto ja Filippiinien avustus.

YK pyysi toissapäivänä kansainväliseltä yhteisöltä reilut 300 miljoonaa dollaria Filippiinien auttamiseen. Paljonko Suomella on varaa avustaa, vastaamassa kehitysministeri Pekka Haavisto?

- Pianisti Joonas Ahonen tekee uraa Wienissä.

Nuori pianistitähti soittaa Wienin Klangforum-orkesterissa ja johtaa Siuntiossa pidettävää Lux Musicae -festivaalia, joka yhdistää marraskuun pimeyden ja musiikin valon.

- Annika maistaa mate-juomaa.

Mate-juoma on huippusuosittua Etelä-Amerikassa, mutta meillä vielä uusi tuttavuus. Kyseessä on matepuun lehdistä ja nuorista oksista hauduttamalla valmistettava teen kaltainen piristävä juoma.

- Aamun kirja: Miina Supisen Säde.

Arkeologia ja ihmissuhteet yhdistyvät kolumnistinakin tunnetun Miina Supisen uutuuskirjassa. Nadja Nowak ja Seppo Puttonen johdattelevat Supisen maailmaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä