Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Kirsi Heikel ja Anu Vilkman.

- Mitä on puhejudo?
Tiedätkö miten kiihtynyt ihminen rauhoitetaan? Aamu-tv:ssä puhejudon asiantuntija Heikki Neuvonen kertoi, miten ärripurri kesytetään puhejudon avulla. Ja ennen kaikkea mitä vihaiselle ihmiselle ei ainakaan kannata sanoa!

- Koululaisten oppimistulokset romahtivat.
Uuden selvityksen mukaan yhdeksäsluokkalaisten oppimistulokset ovat romahtaneet. Koululaisten osaamistaso on laskussa luetun ymmärtämisessä, matematiikassa ja päättelykyvyssä. Aamu-tv:ssä huolestuttavia tuloksi kommentoi opetusministeri Krista Kiuru.

- Vieraana ohjaaja Jari Halonen.
Ohjaaja Jari Halosen Kalevala-elokuva saa ensi-iltansa tänään. Halosen mukaan koko kansalliseepos on tähän saakka ymmärretty Suomessa täysin väärin. Insertti näyte elokuvasta Kalevala 29 sekunttia satasena, taustalla 30 sekunttia.

- Jälkiviisaat.
Jan Erola, Janette Björkvist ja Kalle Isokallio jälkiviisastelivat mm. Kevan toimitusjohtajan työsuhde-etuja, Slush-tapahtumaa sekä Ruusulankadun tukiasuntolasta noussutta kohua.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä