Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Matti Virtanen. 

- Yhtiökokous päättää Nokian kännykkäkaupasta.

Mikä mahtaa olla Nokian tulevaisuus sen jälkeen, kun puhelinkaupasta saadut Microsoft-miljardit ovat taskussa? Vieraina analyytikko Hannu Rauhala ja osakesäästäjien edusmies Antti Lahtinen.

- Poliisin uskottavuus koetuksella.

Kohu poliisin ympärillä kiihtyy. Nelosen Uutiset kertoi eilen, että sotku seurantalaitteista ulottuu poliisin ylimpään johtoon asti. Voiko poliisiin enää luottaa? Vieraina sisäministeri Päivi Räsänen sekä perussuomalaisten kansanedustaja ja entinen poliisi Tom Packalén.

- Ammattikoulun kautta mielekkääseen duuniin.

Ammatinvalinta on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä. Mikä painaa vaakakupissa, kun nykynuori valitsee opiskelupaikkaa? Millaisesta työelämästä nuoret haaveilevat? Vastaamassa ammattikoululaiset Elisa Suokas ja Atte Etula.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä