Ylen aamu-tv

Ylen aam-tv

  • 1 h 6 min
  • ei katsottavissa

Tänään otsikoissa. Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.

Juontajina Kirsi Heikel ja Juha Hietanen.

Nollasopimukset
Nollasopimuksilla tarkoitetaan työsopimuksia, joissa on vaihteleva työaika: kaikkea nollan ja 40 tunnin välillä. Aamu-tv:n vieraina asiantuntija Mika Kärkkäinen EK:sta ja työehtoasiantuntija Katarina Murto SAK:sta. Haastattelussa myös nollasopimuksia tehnyt kokki Tiiti Peurakoski.

Miten lähteä tukiperheeksi?
Tukiperheen äiti Maarit Seppänen kertoi Ylen aamu-tv:ssä kokemuksiaan tukivanhemmuudesta. Seppästen perheessä kokemukset ovat positiivisia.

Mitä poliittisille virkanimityksille pitäisi tehdä?
Poliittiset virkanimitykset ovat suomalaisessa yhteiskunnassa aihe, johon palataan toistuvasti. Viime päivinä keskustelua on kirvoittanut muun muassa kuntien eläkeyhtiön Kevan johtoon kohdistunut kritiikki. Asiaa kommentoimassa hallintotieteen tohtori Silvo Kaasalaainen sekä poliitikot Kimmo Sasi kokoomuksesta, Pirkko Ruohonen-Lerner perussuomalaisista ja Kimmo Tiilikainen keskustasta.

Solidium: Talvivaarasta otetaan oppia
Valtion sijoitusyhtiön Solidiumin toimitusjohtaja Kari Järvisen mukaan aloittelevassa yhtiössä on aina riskinsä. Aamu-tv:ssä vieraillut Järvinen kertoi, että Talvivaaran tapauksessa oli kuitenkin useita asioita, joista voi ottaa oppia.

Robotit tulevat
Miten maailma muuttuu, kun robotit yleistyvät? Aamu-tv:n vieraina professori Ville Kyrki
ja tekniikan tohtori Tapani Raiko.

Aamutohtori: Sisäilma voi sairastuttaa
Aamutohtorina tällä kertaa lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela. Hän antaa vinkkejä mitä tehdä, jos epäilet että sairastumisesi johtuu huonosta sisäilmasta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä