Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Anu Vilkman.

- Loikkaako Vasemmistoliitto ulos hallituksesta?

Vasemmistoliiton olo hallituksessa on käynyt valtion leikkaussuunnitelmien vuoksi tukalaksi. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Lapintie ja vasemmiston eduskuntaryhmästä erotettu Vasenryhmän kansanedustaja Markus Mustajärvi väittelevät vasemmiston tulevaisuudesta.

- Hyvä joulumieli -keräys auttaa taas lapsiperheitä.

Joulumieliartistina keräyksen avajaisissa esiintyi muusikko Laura Närhi. Keräyksen tavoitteena on hankkia ruokalahjakortteja vähävaraisille perheille.

- Cheek: En ole herkkähipiäinen, saa arvostella.

Ensi kesänä olympiastadionilla konsertoiva Cheek ei välitä ikävistäkään arvosteluista. Itseluottamus kumpuaa onnistumisista. Hyvä joulumieli -keräyksen hengessä Cheek kertoo myös omasta kokemuksesta muistavansa, millaista on olla rahapulassa.

- Jälkiviisaat räiskyy Kevasta: Noitavaino, hamepaikka, vastuumiehet piilossa.

Vilkkaan uutisviikon kiemurat suoristavat Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala. Aiheina muun muassa poliisin tiedonhankinta ja koko ajan uusia paljastuksia pursuava Keva-kohu.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä