Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niina Honka & Nicklas Wancke.

- Polku pöytälaatikkokyhäilijästä kirjailijaksi .

Luovan kirjoittamisen opettaja, kirjailija itsekin Taija Tuominen kertoo vinkit siihen, miten laatikkoon raapustetut rivit saa sidottua kirjaksi. Tuominen vastaa myös siihen, millaisesta ihmisestä ylipäätään on kirjailijaksi.

- Repiikö hallituksen rakennepaketti demareita?

Valtion kestävyysvajetta paikkaavaa rakennepakettia rustataan sosiaalidemokraattijohtoisessa valtiovarainministeriössä. Kuinka kirveleviä uudistuksia on tulossa hyvinvointivaltion rakentamisesta ylpeälle puolueelle.

- Kehään palaava Eva Wahlström: Lapsi kymmenpäiväisestä mukana nyrkkeilysalilla.

Ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström palaa kehään puolentoista vuoden tauon jälkeen. Urheilu-uran jatko oli katkolla sairauksen vuoksi. Mutta poiki tauko hyvääkin, opiskelupaikan arkkitehdiksi. Wahlströmin arjen pitää kiireisenä myös pieni poika.

- Aamun kirja: Finlandia-ehdokas, JP Koskisen Rasputin.

Nadja Nowakin ja Seppo Puttosen vieraana historiallisen romaanin Rasputinista kirjoittanut JP Koskinen. Romaani pohtii uskomusten, vallan ja rahan turmelevaa vaikutusta ihmiseen.

- Elävä arkisto.

Aiheena on maanantaina 90 vuotta täyttänyt Mauno Koivisto.

- Puhelu: ISON-komeetta.

Ursan tiedottaja ANNE LILJESTRÖM.

Taivaalla voi olla kuluvan vuorokauden aikana mielenkiintoista nähtävää.

Ison-nimisen pyrstötähden on laskettu ohittavan Auringon hyvin läheltä ja on puhuttu jopa vuosisadan komeettavierailusta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä