Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Marja Sannikka ja Nicklas Wancke.

- Huoltajuuskiistoissa häviäjä on usein lapsi.

Viime aikoina julkisuudessa on puhuttu paljon huoltajuusriidoista. Aamu-tv:ssä keskusteluun saatiin myös asianajajan näkökulma. Marja Toivio on kirjoittanut fiktiivisen kirjan asianajajasta, joka hoitaa huoltajuusriitoja - eli tekee juuri samaa työtä kuin Toiviokin ammatikseen tekee.

-Ukraina idän ja lännen puristuksessa.

Onko Ukrainasta tullut Venäjän ja EU:n välisen valtapelin taistelukenttä? Vedetäänkö kylmän sodan jälkeen taas uusia jakolinjoja idän ja lännen välille? Muun muassa näitä kysymyksiä Aamu-tv:ssä pohtivat EU:n idänsuhteisiin perehtynyt Ulkopoliittisen instituutin tutkija Kristi Raik ja Venäjän ja Itä-Euroopan asiantuntija, dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta.

- Sandhja.

Aamu-tv sai vieraaksi nuoren laulajalupauksen Sandhjan. 22-vuotias Sandhja on haaveillut laulajan urasta nelivuotiaasta lähtien. Hän säveltää ja sanoittaa itse omat kappaleensa. Sandhjan mukaan hänen musiikissaan kuuluvat eteläamerikkalaiset juuret, sillä hänen äitinsä on kotoisin Gyanasta.

- Aamun kirja: Marko Kilven Kuolematon.

Miksi joku päätyy tekemään tekoja, jotka ovat epäinhimillisiä ja joita ei voi käsittää? Kuopiolainen dekkaristi Marko Kilpi oli Nadja Nowak ja Seppo Puttosen vieraana keskustelemassa uuden Kuolematon-kirjansa teemoista.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä