Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Miten paljon saa jouluruokaa 70 eurolla?

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan varoja vähä varaisten perheiden joulunvieton avuksi. Perheille jaetaan 70 euron suuruisia ruokalahjakortteja. Mit ä tuolla summalla saa ja miten voi sääst ää kuluissa? Vinkkejä on antamassa kotitalousneuvoja Inkeri Liinaharja Uudenmaan Martoista.

- Kuinka hyvin suomalainen oikeusj ärjestelmä toimii?

Ulvilan murhaoikeudenkäynnin venyminen nostaa esiin kysymyksen Suomen oikeusjärjestelmän toimivuudesta ja ripeyden puutteesta. Kaksi asiantuntijaa keskustelevat oikeuden toteutumisen pulmakohdista. Vieraina oikeushistorian professori Jukka Kekkonen ja rikosoikeuden professori Terttu Utriainen .

- YK:n ihmisoikeuspalkinnon saanut Liisa Kauppinen.

Kuurojen Liiton entinen toiminnanjohtaja ja Kuurojen Maailmanliiton kunniapuheenjohtaja, j ärjestöneuvos Liisa Kauppinen vastaanotti tällä viikolla New Yorkissa ensimm äisenä suomalaisena YK:n ihmisoikeuspalkinnon. Liisa Kauppinen on ensimm äinen suomalainen kautta aikojen, joka tä män tärke än palkinnon on saanut. Mistä Kauppinen ammentaa virtaa el ämäntyöh önsä?

- Jälkiviisaat 13.12.

Viikon puheenaiheet laittavat pakettiin Jan Erola, Kalle Isokallio ja Maria Pettersson.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä