Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damstr öm & Kirsi Heikel.

 

- Jouluhuuma koettelee monen kukkaroa.

Monen kukkaro on kovilla joulun aikaan. Monilla on taloudellisesti tiukkaa, mutta joulua halutaan laittaa ja lahjoja ostaa - vaikka sitten velaksi. Vieraana on viestintäpäällikkö Minna Mattila Takuu-Säätiöstä.

- Jälkihiki: Mitä jäi mieleen urheiluvuodesta 2013?

Vuoden viimeisess ä Jä lkihiess ä katsotaan taakse p äin. Mielenpainuvimmat urheiluhetkens ä listaavat Reetta Meril äinen, Aki Riihilahti ja Juha Kanerva.

- Selfie yhdist ää Obamaa ja Sara Chafakia.

Selfiet, eli sosiaalisessa mediassa jaetut omakuvat, ovat kasvattaneet valtavasti suosiotaan. Viime viikolla Nelson Mandelan muistojuhlista maailmalle levisi valokuva, jonka Barack Obama sekä Tanskan ja Britannian pääministerit nappasivat itsestään. Voiko selfie-kuvien avullarakentaa itest ää n brändin? Vieraina psykologi Tarja Salokoski ja Miss Suomi 2012, malli Sara Chafak.

- Johanna Iivanainen ja Jukka Perko esittävät biisin.

Johanna Iivanaisen ja Jukka Perko Avaran uudet tulkinnat tutuista ja vähemmänkin soitetuista joululauluista on otettu m önteisesti vastaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä