Supernova

Yle X3M - Yle Areena 30 pv

Supernova med Kjell ger dig den nya musiken, artistintervjuer och intressanta fakta om fenomen i musikvärlden. Vi lovar, du får någonting nytt precis varenda gång. Måndagar, onsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Jaksot

 • Tack och lov så är svenska stjärnskottet SVEA en jätte duktig artist. För då Supernova träffade henne i Stockholm så avslöjade hon att hon är värdelös i köket. I intervju på ons. kväll så får vi bl.a. höra lite statistik på exakt hur skit hon är på att laga mat.

  Det blev ju även någon ny låt av Soilwork, The Killers, Radiohead, Bloodpop och många fler

 • Det är kallt o mörkt o jävligt och Kjell försöker liva upp lyssnarna med både Boy Pablo samt latinomusik. Funkade det eller blev det evig depression?

  Om inte det funkar så kan man testa med ny Calvin Harris, Beast In Black. Future, Rudimental eller dylikt, vilket det även bjöds på under denna kalla måndag

 • Vad är nu detta? Har Supernova som främst spelar artister som är runt 20-år gamla plötsligt blivit ett program som handlar om halkskydd och Napakymppi? När man nu en gång spelar gamlingar som Iron Maiden och Westlife? Nåh, det finns en aktuell anknytning till dessa.

  Det blev även musik av folk som är under 200 år gamla. Som t.ex. Lost In Grey, Rhys Lewis, Dermot Kennedy, Bear Hands m.fl.

 • Jag har fastnat i låten Batman & Robin av svenska CazziOpeita. Framför allt refrängen var Cazzi sjunger att hon drömt om en trekant med Nicki Minaj och Bruno Mars. Vem har nu inte det? Varifrån kom denna tanke? Hör CazziOpeias intervju i Supernova.

  Kjell har grövt i musikbrunnen och hittat nya låtar av Lana Del Rey, Billie Eilish, Millencolin, Lil Xan + en hel del till

 • Tidigare har man kunnat höra Herbert "Afasi" Munkhammar skoja i Maskinen. Nu då han gör musik under eget namn så har tonen blivit allvarligare. Herbert berättar åt Kjell om det blir flera festlåtar och hur svårt det var att öppna upp sig inför egna solodebuten.

  Supernova bjuder också på ny musik av Swallow The Sun, Bring Me The Horizon, Seesar XL, Princess Nokia samt många fler

 • Coachella-festivalen i Kalifornien är ett av världens största musikevenemang och tidigt på morgonen 3.1 så släptte de listan av artister som uppträder på festivalen under våren 2019 och såklart blev det bråk. Folk klagar och klagar att Ariana Grande och Childish Gambino är sell-ut namn etc. Kjell grävde i artistlistan och kollar upp vad Coachella bjuder på.

  Nya låtar även av Rudimental, 6lack, Lost In Grey, Ruben och Festerday!!

 • Årets första Supernova innehåller splitterny hiphop med bl.a. Post Malone, 24Hrs samt 21 Savage, vars låt om rumpor och bröst värmde Svenskfinland mitt i vinterstormen. Det blir även ny musik av In Flames, The Backstabbers, Ruusut samt den mystiska artistern LUxCA

 • Årets bästa låtar 3/3 och med blicken på almanackan så bjuder Kjell på årets bästa musik med nyårsfirarna i beaktan. Det blir årets bästa låtar av Little Big, Eminem, Tommy Cash, Slipknot, LogicCardi B etc! Gott nytt år

 • Vad är det för speciellt med det att slippa höra en låt under en månad? Det är väl ingen konst.

  Istället så har Kjell koll på musikåret 2018, som var mångsidigt och bra. Hur lät Chromatics senaste singel och vem släppte en kommande hiphop-klassiker i januari? Hur låter förspelet till Bring Me The Horizons kommande album och vilken låt överraskade Kjells musiksmak mest?

 • Supernova med Kjell ger dig den nya musiken, artistintervjuer och intressanta fakta om fenomen i musikvärlden. Vi lovar, du får någonting nytt precis varenda gång. Måndagar, onsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

  Hör av dig till studion! Gör det gratis via appen Yle X3M eller skicka ett sms till numret 16261 och börja meddelandet med "x3m" och ett mellanslag.

 • Supernova med Kjell ger dig den nya musiken, artistintervjuer och intressanta fakta om fenomen i musikvärlden. Vi lovar, du får någonting nytt precis varenda gång. Måndagar, onsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

  Hör av dig till studion! Gör det gratis via appen Yle X3M eller skicka ett sms till numret 16261 och börja meddelandet med "x3m" och ett mellanslag.

 • Alltid kan man inte säga rätt. Ens då man jobbat på radio i 17 år. Avsnittets namn avslöjas då ni hör herr redaktör Simosas snacka Ilosaarirocks artistsläpp.

  Supernova bjuder också på splitterny musik av Craneium, Netsky, gnash samt Ison & Fille

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä