Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen.

- Miten suhtautua lasten lahjatoiveisiin?
Lasten kirjeet joulupukille saattavat olla kilometrin mittaisia. Miten tarkkaan toiveita pitäisi täyttää ja mikä on sopiva määrä lahjoja? Muun muassa näihin kysymyksiin Aamu-tv:ssä vastasi leikkiä tutkinut asiantuntija Reeli Karimäki.

- Kirkon jäsenkato jatkuu.
Valtionkirkosta on tänä vuonna eronnut jo 40 000 jäsentä. Se on lähes 10 000 enemmän kuin viime vuonna. Silti juuri nyt kirkot pullistelevat väkeä, kun lähes miljoona ihmistä käy kuuntelemassa kirkkojen joulukonsertteja. Kirkon eroamisbuumista ja joulun merkityksestä kirkolle keskusteltiin Aamu-tv:ssä kirkkoherra Teemu Laajasalon ja Vapaa-ajattelijoiden liiton puheenjohtaja Petri Karisman kanssa.

- Kulttuurivuoden kuumimmat puheenaiheet.
Yle Uutisten kyselyssä kuluneen vuoden kulttuuritapauksia olivat muun muassa Cheek, Guggenheim ja Docventures. Mistä muista asioista vuosi 2013 kulttuurin saralla jäi mieleen? Aamu-tv:ssä asiaa pohtimaan kokoontuivat kulttuurivaikuttajat Mari Rantasila, Otso Kantokorpi ja Janne Mällinen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä