Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Juha Hietanen ja Heta-Leena Sierilä.

- Sopu pankkiunionin pelisäännöistä.
Uutisista on aamulla kuultu, että EU:n valtiovarainministerit ovat yöllä päässeet sopuun pankkiunionin pääperiaatteista.
Ratkaisussahan on kyse ennen kaikkea ongelmapankkien toimintaan puuttumisesta. Puhelimessa Yle Uutisten ulkomaankirjeenvaihtaja Elina Ravantti.

- Poliittisten irtopisteiden kalastelu.
Kuinka suuri houkutus poliitikoilla on hankkia poliittisia irtopisteitä? Kuluneen vuoden tapauksia ruoti Aamu-tv:ssä poliittisen historian tutkija Erkka Railo Turun yliopistosta, Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen ja toimittaja Sanna Ukkola.

- Sini Saarelan tilanne.
Aamu-tv:n vieraaksi saapui juuri Pietarista palannut Greenpeacen ohjelmajohtaja Tapio Laakso.

- Kun mies ei halua seksiä.
Melko lailla tabu aihe on miehen haluttomuus. Aamu-tv:ssä tabua avattiin kirjailija Anna-Leena Härkösen ja näyttelijä Kai Vaineen kanssa. Härkösen kirjaan perustuva elokuva Ei kiitos on valmis.

- Aamun kirja: Sanna Tahvanainen - Kuningatar.
Kirjailija Sanna Tahvanaisen teoksessa kuningatar Viktoria on perso sokerille ja rakastaa marenkia. Tahvanainen oli Nadjan ja Sepon vieraana Aamun kirjassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä