YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

Womma ja Samuel: Vieraana Ryhmätyö RY:n kouluttaja ja työnohjaaja Heikki Hyvönen

 • 12 min
 • toistaiseksi

YleX Viikonlopun Anne ja Tommi saivat vieraakseen kokeneen ryhmätyöammattilaisen, joka ohjeisti uudistunutta Viikonlopun teamia ryhmätyön saloihin.

Lähetykset

 • ke 8.1.2014 9.11 • Yle Areena

Jaksot

 • YleX Pitkässä Viikonlopussa Womma ja Aino ovat pääsiäistunnelmissa perjantaista maanantaihin!Maanantaina Womman päivä on startannut todellisella autofarssilla. Monta ihmistä tarvitaan vaihtamaan autoon jäähdytysnesteet? Ainolla on juhlakriisi, valmistujaiset lähestyvät ja juhlapaikka on putkiremontissa. Voiko YleX:n kuuntelijoista olla apua? Studiossa pohditaan myös netin romanssihuijareita, Kuningatar Elizabetin useita syntymäpäiviä sekä hifistelyn illuusiota. Epic shit as always!

 • YleX Pitkässä Viikonlopussa Womma ja Aino ovat pääsiäistunnelmissa perjantaista maanantaihin! Sunnuntaina pakotetaan Womma maistamaan ensimmäistä kertaa mämmiä, ja arvostellaan tämän vesipullovalintoja. Aino nostalgisoi Internetin 30-vuotissynttäreitä, ja paljastaa kuuluvansa osaksi YleX:n pullonpalautusahdistujien kerhoa. Mutta millaiset häät on trollinukella ja miten keikkakäyttäytyminen on kehittynyt viimevuosina? Epic shit as always!

 • YleX Pitkässä Viikonlopussa Womma ja Aino ovat pääsiäistunnelmissa perjantaista maanantaihin! Lauantaina ihmeteltiin Pohjanmaan pääsiäiskokkoja ja juhlittiin Notre Damen palossa selvinneitä mehiläisiä. Lisäksi Thaimassa mereen rakennettu koti ja parisuhteen ongelmat pohdituttivat. Tietenkin päästiin myös laulamaan Käännöskaraokea ja jännittämään Munaruletin jatkoa. Epic shit as always!

 • YleX Pitkässä Viikonlopussa Womma ja Aino ovat pääsiäistunnelmissa perjantaista maanantaihin! Pitkän perjantain kunniaksi kisaillaan munaruletissa, lauletaan käännöskaraokea ja kertaillaan viikon parhaita mokia. Womma paljastaa kiusaavansa vieraitaan pihakahvilla ja Aino sisustaa parveketta homeisella pyykkikorilla.

 • Vaalipäivää juhlittiin YleX Viikonlopussa hilpeissä tunnelmissa, kun pohdittiin Kinder-muna keräilijöitä, trulleja ja uusia planeettoja. Lisäksi jännittävä ajatustenlukijakilpailu selvisi vihdoin ja todistettiin historian surkein käännöskaraoketulkinta. Palmusunnuntai aiheutti myös kysymyksiä: minä päivänä Jeesus OIKEASTI nousi kuolleista? Eli epic shit as always!

 • YleX Viikonlopun Womma pohtii voiko Seppälän perheen koira olla rasistinen muita koiria kohtaan. Aino on kuullut kammottavia tarinoita soluasumisesta, ja studiossa pohditaanko löytyykö keltään positiivisia soluasumiskokemuksia? Siivojien työn vaikeuttaminen "miinoilla" paljastuu yllättävän yleiseksi, ja risteilyasiakkaiden noidankehää selvitellään. Mutta mitä kuuluu Floridan Jon Snowlle, ja kuka ihme muistaa poistaa muistikun turvallisesti tietokoneesta?

 • YleX Viikonlopussa Womma inspiroi naapureitaan maailman rumimmilla "Ei mainoksia"-kylteillä. Aino päätyy paljastamaan lisää aukkoja elokuvatietämyksessään, ja pohtii lasten asemaa työympäristöissä. Studiossa keskustellaan myös ranskalaisista heittoistuimista sekä kevään vaikutuksesta ihmisten pariutumiseen. Epic shit as always!

 • Aurinkoisen lauantain kunniaksi YleX Viikonlopussa fiilistellään terassikauden avajaisia ja osoitetaan mieltä ilmastonmuutosta vastaan! Fantasialeffat aiheuttavat erimielisyyksiä, kun Aino paljastaa vihaavansa turkisviittoja ja nahkaliivejä. Womma koittaa pitää fantasiayhteisön puolia ja kertoo tuoneensa Koreassa juhliin paloviinaa. Epic shit as always!

 • YleX Viikonlopussa Ainosta paljastuu salattu anarkistipuoli, kun taas Womman muistelee menneisyyttään näsäviisaana jonnena. Studion kellojen itsenäinen elämä ja Suomen poliisin tekninen laitteisto aiheuttavat keskustelua, mutta mikä ihme on tissiäiset?

 • Womma piinasi Ainoa soittamalla lauantaina Raptoria ja paljasti salaisia addiktioitaan. Ainolla ei pysy tavarat taskussa, eikä riitä ymmärrys bridezilloille. Lisäksi YleX Viikonlopussa pohdittiin siirtymistä NASAn leipiin ja päiviteltiin pyöräilijöiden ihmisarvoa!

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä