Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen & Juha Hietanen.

- Aktivisti Sini Saarela: En ymmärrä, että toimiamme pidetään vakavina.
Greenpeacen ympäristöaktivisti Sini Saarela katsoo, että heidän toimintaansa Jäämerellä on osin leimattu turhan vakavaksi. Hänen mukaansa ei voi olla rikollista kiinnittää banderollia porauslautan kylkeen. Saarela nimittää mielenosoitukseen liittyneitä riskejä pieniksi.

- Mitä jokamies saa kuvata ja julkaista?
Internet pursuaa kansalaisten kuvia sukujuhlista ja joukkotapahtumista. Viestintäoikeuden ma professori Päivi Tiilikka valottaa, mitä saa kuvata ja mitä julkaista ilman, että yksityisyydensuoja kärsii. Esimerkiksi viinilasin siemailijaa saa kuvata, sammunutta useimmiten ei.

- Jälkiviisaat.
Arvoista, lobbauksesta ja amerikkalaisten pakkaspaniikista, muun muassa, viisastelevat Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä