Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen.
- Olutralli Virosta kurittaa panimoalaa.

Kahden päivän aikana kaksi panimoyhtiötä on ilmoittanut yt-neuvotteluista, Hartwall ja Olvi. Panimoliiton toimitusjohtaja Elina Ussa ja THL:n erikoistutkija Esa Österberg arvioivat sitä, miten suora yhteys Virosta tuotavilla olutlasteilla on alan työllisyyteen Suomessa.

- Lääkkeiden kierrätyksessä on vielä petrattavaa.

Suomalaiset kuljettavat jätelääkkeensä kohtalaisen säntillisesti oikeaan paikkaan. Petrattavaa silti on. Myyntijohtaja Mirka Korhonen Yliopiston apteekista kertoo, miten kierrätys hoidetaan taiten.

- Huono sisäilma on monen riesa.

Liikenteen päästöt, katupöly, puun poltto - nämä kaikki tuottavat ilmaan pienhiukkasia, jotka tunkevat sisäilmaan. Kyseessä on iso kansanterveydellinen ongelma, mutta rakenneratkaisuilla siihen voidaan puuttua.

- Jälkiviisaat.

Jan Erola, Kreeta Karvalan ja Kalle Isokallion hampaissa viikon aiheet eli muiden muassa katoavat ammatit ja johtajien monet seminaarit.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä