Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke.

- Professori: Katainen on väärässä, Suomi ei ole erityisen negatiivinen.

Pääministeri Jyrki Kataisen mielestä Suomessa vallitsee kielteinen ilmapiiri, joka vaikuttaa jo meidän suoriutumiseemme. Katainen esitteli ajatuksensa hallituksen ideapajan yhteydessä , mutta hän ei täsmentänyt miten ja missä kielteisyyttä Suomessa esiintyy. Aamu-tv:ssa asiaa selvitettiin tutkimusprofessori Mika Pantzarin kanssa.

- Vinkit kodin sisäilman kosteutukseen.

Kovilla pakkasilla kuiva sisä ilma kiusaa ihmisiä. Nenä karstoittuu ja iho kuivuu. Miten kodin sisä ilmaa kannattaa kosteuttaa? Siihen Aamu-tv:ssa vinkkejä antoi Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja Jorma Säteri.

- Mihin Suomi tarvitsee panssarivaunuja?

Suomi hankkii 100 käytettyä Leopard -taistelupanssarivaunua Hollannista. Tämä on mittava lisäys Suomen panssarivaunuarsenaaliin. Mutta kuinka tarpeellinen? Aamu-tv:ssa aiheesta keskustelivat vanhempi tutkija Charly Salonius Pasternak Ulkopoliittisesta instituutista ja jalkaväen tarkastaja Jukka Valkeajärvi maavoimien esikunnasta.

- Luonto lähellä -insertti.
Mitä palaneet eläintenluut voivat kertoa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä