Kansanradio

Yhteystiedot: puh. 0800-154 64, kansan.radio@yle.fi

Juttupaikka tosikoille ja veitikoille. Kansanradion maksuton palautepuhelin: 0800-154 64. Sähköposti: kansan.radio@yle.fi Postiosoite: Kansanradio PL 79, 00024 Yleisradio.

Jaksot

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Aleksi Pöytäkangas

  Puheenaiheita: Ei ollut ennen hiihtoselostajat nykyisten veroisia, kiinteistöveron arvoitukselliset perusteet, kiinteistöverolla kustannettavista palveluista ja oikaisulomakkeen saatavuudesta, vaatikaa kilpailutuksia taloyhtiön remonteissa, savolaispoika hämäläisten yhtiökokouksessa, korona saa myös huijarit liikkeelle, kauppoihin pitää saada puhekielto, lankamopit hiiteen, karanteenissa kärsitään juomien puutteesta, synkeitä teorioita käsivarresta ja wc-paperin suuren menekin syy selvitetty.

  Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Kansanradio toimittavat Petri Rinne ja Airi Saastamoinen

  Aiheita: Haussa on hyvä käsidesiresepti, koronavirus ja kauppareissu, vanhukset eivät välitä koronasta, koronavirus on rikkaiden syytä, miksi urheilua ei tule tv:stä, englantia tulee ihan liikaa, mihin autoverorahat menevät, mitä kiinteistöverolla saa syrjäseudulla, pankki- ja puhelinkulut vanhuksille liikaa, eläkkeen korotuksen söi verotus, kaivostoimintaan pitää saada tolkku ja vanhat vie hengityskoneet.

  Soita omat aatokset numeroon 0800 154 64.

 • Ohjelman toimittavat Petri Rinne ja Airi Saastamoinen.

  Kansanradion puheenaiheita: UMK:n äänestys oli floppi, laulajattaret voisivat pukeutua paremmin, englannin kieltä tyrkytetään liikaa, kybersota tarvitsee yksilöitä, naiset apuun kun veltot nuoret miehet eivät jaksa armeijassa, Ruotsin eläkkeissä ei ole mitään kadehdittavaa, teiden talvikunnossapito on retuperällä, älä nuole sormia kun käännät sivua lehdestä, kädet on pestävä koronapelin jälkeen, miksi meillä ei ole vedensiirtomaksua ja lapsilisäkysely meni väärille ihmisille.

  Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Naistenpäivän teemaohjelman toimittaa Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: perspektiiviä nykypäivän syntyvyyskeskusteluun, äidinpalkka taas tapetille, mummu pikkulasten päivähoidosta, tervetuloa lapsivapaat ravintolat ja hotellit, naisten liksat ja kampaamojen hinnat, näin tulen toimeen pienelläkin eläkkeellä, yksinkertaisen elämän ylistys, luonnonsuojelussa pitää huomioida kokonaisuus, EU-kannanotto, ministereille tarpeeksi avustajia, vanha äiti ja aikuisen vammaisen lapsen hoitaminen, kun äidillä oli alzheimer, SPR ja Esperi Care, elinikäinen oppiminen teknokraattien propagandaa, nöyryyttävä digitekniikka, vanhuus alkaa 86-vuotiaana, varoitus naimisiin menijöille.

  Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Petri Rinne.

  Puheenaiheita: Vieraskieliset siivoojat, opintolaina ja pätkätyöt, nykynuoriso ja armeija, laskujen maksamisen haasteita, prepaid-liittymä ja palvelunumeroissa asiointi, mistä maksaja hampaiden pohjaukselle, Kela tietää ja ei tiedä, Kelan työntekijät tekevät vain mitä on laissa määrätty, runo, ystävällinen käytös lisää ystävällisyyttä, ennen kaura oli hevosten ruokaa, Tallinnan pullat ja muut matkailevat elintarvikkeet, nakkien liha- ja rasvaprosentti hämmästyttää, kummaa vatulointia ratahankkeessa, tuulimyllyjä moottoriteiden varsille, ydinvoiman turvallisuus ja hyötysuhde, naiset ja Kekkosen lähtö aloitti katastrofien kierteen.

  Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Toimittajina Aleksi Pöytäkangas ja Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: korkeakoulutetuilla olisi varaa synnytellä, lisää lapsia ulkomailta, ei pitäisi kouluttaa ihmisten määräilijöitä, karvat pystyssä opiskelijoiden vaatimusten edessä, ennen tehtiin töitä opiskelujen ohella, aikuiskoulutus ja alanvaihdon vaikeudet, eläkeläisiltä jäämässä valtavat perinnöt, nettoeläkettä vähentäviä seikkoja, ei hoitajat yksityisellä tumput suorana seiso, yksityinen terveysasema palvelee, Kelan tuet tehty tahallaan vaikeiksi hakea, Kaarinan digiahdistus, armeijasta ja maahanmuuttajista, Suomella ei päätösvaltaa tulliasioissa, kyllä elämästä sittenkin selviää hengissä ja mitä tehdä liian äkäisille ihmisille?

  Liity keskusteluun ja soita 0800 154 64.

 • Toimittajana Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: Ei Suomen kaivosrikkauksia pitäisi lahjoittaa ulkomaille, puntarointia metsien hiilinielukorvausten maksajasta, Kiinan tuotteille kovat tullit, suomalaiset ovat liian korrekteja, maahanmuutto pitää Suomen elossa, Väyrysen Pate korjaa kaiken, opiskelija avautuu opintojen rahoituksesta, syrjäytyneitäkin nuoria pitäisi tukea, työn ja työvoiman kohtaanto-ongelmat ja niiden helppo ratkaisu, miesten ja naisten asepalveluksesta, ideoita eläkekorotusten vaihtoehdoksi, tyhjät eläkelupaukset, toiminta yksityisessä terveydenhuollossa ja sen korvattavuus, diabeetikko moittii löysiä terveyspuheita.

 • Ohjelman toimittavat Airi Saastamoinen ja Petri Rinne

  Puheenaiheita: Sinkki auttaa seksihaluihin ja flunssaan, Suomi on luusereiden luvattu maa ja miksi meillä työmarkkinoilla tapellaan, eikä sopua saada aikaan. Mieli ei ole yhteydessä sairauksiin ja mieli on yhteydessä masennukseen, debattia käydään puolesta ja vastaan. Henkilöllisyyden todistaminen ei aina ole helppoa, vaikka kädessä olisi oma ajokortti. Haamuhoitajat puhuttavat edelleen kuten myös brexit. Ja Loviisa saa kiitosta siitä, että kaupunkiin saadaan pankki, tosin on meillä tarjolla myös huono kokemus asioimisesta pankissa. Prismat ovat menossa kahden päivän lakkoon ja se tekee meille hyvää. Lopuksi saavat vielä huutia hiihtokilpailujen selostajat sekä suoriin lähetyksiin soittavat kuuntelijat.

  Lähde mukaan keskusteluun ja soita 0800 154 64

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Aleksi Pöytäkangas.

  Puheenaiheita: Miehetkin saavat leskeneläkettä, kirkosta eroamisen syyt, Yle Radio 1 lähettää jumalanpalveluksia, ärsyttävät taustamusiikit ja tunnussävelmät, osta kuulokkeet, robottipuhelut kiellettävä, puhelinmyyjien pitäisi olla rehellisempiä, Internet vie työpaikkoja, asiakasohjausta Kelan tapaan, omakantaa ei kansakoulupohjalla tulkita, sähkönsiirtoa 50 kertaa sekunnissa, maksa kun jaksat -sopimus, korjauskelvottomista sähkölaitteista ja lääketeollisuudesta, vinkkejä masennuksen välttämiseen, eläkkeen maksupäivät ja pankkipalvelut, vanhukset ja Suomen laki.

  Osallistu keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Toimittajina Aleksi Pöytäkangas ja Airi Saastamoinen

  Puheenaiheita: Lääkärit yrittävät mainostaa. Tasaeläke, apteekkimaksu ja sähkönsiirto. Eläketurvakeskuksiin parempia lääkäreitä. Saako miespoloiset leskeneläkettä? Kirkon meininkiä lisää telkkariin. Liikaa uutisia ja säätä. Telkkarissa ei saa nauraa. Radio Suomen kanavatunnukset kuin turpaan tulisi. Radio-ohjelmat valmiiksi tehtyjä. Ilmastonmuutos ja ilmastofasismi. Käsivarren mies ja taksit. Koirien paskahommat hoidetaan muttei mummon lihaksia. Entä jos miehetkin synnyttäis? Verkkopankin oudot veloitukset. Miksi ihmiset heihettelevät?

  Osallistu sinäkin keskusteluun ja soita 0800 154 64!

 • Toimittajana Olli Haapakangas

  Puheenaiheita: Onko veitikoita jo liikaa? Rikolliset taklaukset kaukalossa! Rima alas urheilussa. Netti, rokki ja valvominen sekoittaa pään. Terveyskeskus on homees mutta koneet lentää viä. Hometalon armoilla. Remonttipostia huononäköiselle. Hylätyt vanhukset. Jätteiden kierrätys ja eläinten vallankumous. Töissä sikalassa. Liberaalisuuteen pakottaminen ahdistaa. Eläkkeisiin Pälkäneen malli. Onko kuuhulluutta ja mikä siihen tepsii? Respice post te, hominem te esse memento: jäähyväiset toimittajalle.

 • Toimittajana Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: Näin tyhjennät litran jugurttipurkin, Kelan laskuoppi hämmästyttää, liukkaisiin keleihin varauduttava myös terveysasemilla, vanhukset haluavat vanhanaikaista ruokaa, lapsiperheen unelma maalaisidyllistä, TV:n taustamusiikki, Harju ex Pöntinen takaisin, törkymainonta suututtaa, näin vältät mainokset, radion kuuluvuudesta, uskonasioita, kuuhullu etsii kohtalotovereita.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä