Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen & Juha Hietanen.

- Vieraana puolustusvoimain komentaja Ari Puheloinen.

Puolustusvoimat elää isojen muutosten aikaa. Kiinnostus rauhanturvatehtäviin hiipuu ja rahat ovat tiukalla. Miten tilannetta arvioi komentajan tehtävistä pian reserviin siirtyvä kenraali Ari Puheloinen?

- Arkkiatri Risto Pelkonen arvioi vanhustenhoitoa.

Ylen A-studio on seurannut pitkin syksyä ja alkutalven suomalaista vanhustenhoitoa. Vanhuksilta, omaisilta ja hoitajilta on kuultu kokemuksia, joista monesta välittyy huoli hoidon tasosta. Miten vanhusten laitoshoidon tilan näkee lääkärikunnan vanhin, arkkiatri Risto Pelkonen?

- Suurpedot synnyttävät tarinoita.

Pyysimme teiltä katsojilta kokemuksia kohtaamisesta suurpedon kanssa. Aihe kiinnosti kovasti ja saimme kiinnostavia tarinoita luettavaksemme. Jotkut kohtaamiset olivat pelottavia, toiset rauhallisen kunnioittavia - jokainen taisi olla kuitenkin ikimuistoinen. Luontokuvaaja Lassi Rautiainen pohtii suhdettamme suurpetoihin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä