Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen.

- Nuoret puoluejohtajat kiistelevät ilmastonmuutoksesta: Kriittisyys sallittua, tyhmyys ei
Nuorten puoluejohtajien raati puntaroi, mistä tulevien ja jo olevien sukupolvien on luovuttava ilmastonmuutoksen takia. Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson, Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo ja puheenjohtaja Joona Räsänen Demarinuorista väittelevät.

- Suomalaisen huumorin olemus: Miksi pierut ja murteet naurattavat.
Joonas Nordman on nuori koomikko ja käsikirjoittaja, joka tekee tällä hetkellä muun muassa Siskonpetiä ja Putousta. Miitta Sorvali taas on konkarinaurattaja, Miitta-tätinäkin tunnettu. Parivaljakko pohtii huumorin olemusta ja sitä, mistä hauskuus syntyy.

- Mitä tehdä pakkasessa kutiavalle iholle?
Pakkanen panee ihon kutiamaan. Saako raapia, pitääkö rasvata, milloin kannattaisi mennä lääkäriin? Lääkäri Tiina Tuomela antaa vinkkejä.

- Aamutohtori: Eläinallergiat.
Lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela kertoo, miksi eläinallergiat vaivaavat usein lapsia ja miten oireita voisi välttää tai auttaa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä