Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Nicholas Wancke

Alkoholin ja huumeiden vaarat
Kumpi on vaarallisempaa, alkoholi vai mieto huume? Riikka Pietiläinen-Caffrey kertoo, miten huumeiden myynnin vapauttaminen on otettu vastaan Yhdysvaltain Coloradossa. Pietiläinen-Caffreyn mies pyörittää laillistettua huumemyymälää. Päihdelääketieteen professori Hannu Alho Helsingin yliopistosta arvioi asiaa studiossa.

Pyykinpesu on arkinen taitolaji
Pyykinpesussa on monta liikkuvaa osaa: pesuohjelma, pesuaine, pesuaineen määrä ja veden lämpö. Tutkija Tarja Marjomaa kertoo, kuinka tästä viidakosta selvitään.

Vieraana elinkeinoministeri Jan Vapaavuori
Eilinen päivä toi kaksi isoa uutista: Rautaruukki myytiin Ruotsiin ja EU antoi uudet energiarätingit. Ministeri Jan Vapaavuori kommentoi.

Sähköinen oppikirja tekee tuloaan kouluihin
Kouluihin on tulossa vallankumous ja se tulee sähköisten oppikirjojen muodossa. Rehtori Simo Veistola kertoo, mitä vauhtia e-oppikirja saapuu luokkiin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä