Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Hubotit - melkein ihmisiä

Jakso 1

  • 58 min
  • ei katsottavissa

Virustartunta. Leon murhan jälkeen Engmanin perhe jatkaa elämäänsä. Hubottien saama virustartunta tekee niistä kontrolloimattomia. Uuden tekniikan pelko lisääntyy, ja hubottien vastainen liike jatkaa taisteluaan. (U)

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Äkta Människor

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Hubotit - melkein ihmisiä

Kiehtova ruotsalainen scifi-sarja Hubotit - melkein ihmisiä (16) (Äkta människor, 2012) luo utopian, jossa ihmisen ominaisuuksia on kehitetty pidemmälle ja luotu lähes ihmisenkaltainen robotti.

Robotti osaa tehdä työtä, kykenee tuntemaan ja rakastamaan ja pystyy jopa korvaamaan seksikumppanin. Mihin enää tarvitaan meitä ihmisiä, joiden kyvyt ovat säälittävän rajalliset?

Yhteiskunta on jakautunut kahtia: osa ihmisistä hyväksyy robotti-ihmiset, kun taas toiset vastustavat niitä, jotkut heistä anarkiaan asti. Vastustajat maalaavat piruja seinille. Syynä on pelko siitä, että ihmisrobottien mahti kasvaa yhä suuremmaksi ja lopulta ne valloittavat maailman. Voisiko niin tapahtua?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä