Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Obaman loppukauden suuntaviivat

Yhdysvalloissa presidentti Barack Obama piti viime yönä vuosittaisen liittovaltion tilaa koskevan puheensa. Tutkimusjohtaja Mika Aaltola ruotii sitä sekä EU:n ja Yhdysvaltojen valmistelemaa vapaakauppasopimusta.

Maltti mukaan jäällä liikkuessa

Kylmä tammikuu toi jäät Itämeren rannoille. Kaikin paikoin jää ei kuitenkaan vielä kanna ihmistä. Anne Hiltunen kertoo, miten jäällä liikkujan pitää varustautua.

Vieraana EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies

Työpaikkojen katoaminen huolettaa niin Euroopassa kuin koto-Suomessakin. EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies kommentoi asiaa.

Pitääkö median boikotoida Minskin MM-kisoja?

Jääkiekon MM-kisat pidetään toukokuussa Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä. Journalistiliiton puheenjohtaja Arto Nieminen ja tutkija Jukka Pietiläinen kertovat, minkälaista toimittajan elämä Valko-Venäjällä on.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä