Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Homovastaisuuden historiaa Suomessa
Aamu-tv:ssä keskusteltiin suomalaisten asenteista homoseksuaalisuutta kohtaan 1800-luvun lopulta alkaen. Aiheesta on juuri väitellyt historiantutkija Sandra Hagman. Hänen mukaansa asenteet eivät ole suinkaan koko ajan lientyneet, vaan historia pitää sisällään yllättäviä käänteitä.

Vieraana Jutta Urpilainen
SDP:n puheenjohtaja ja valtiovarainmisteri Jutta Urpilainen kommentoi Aamu-tv:n haastattelussa muun muassa puolueensa tilaa ja hänen asemaansa sen johtajana. Lisäksi Urpilaisen mielestä hallituksen on arvioitava uudelleen tavoitettaan valtion velkaantumisen taittamisesta vuoteen 2015 mennessä.

Miten pukeutua talvella muodikkaasti?
Kovallakin pakkasella on mahdollista pukeutua paitsi lämpimästi, myös trendikkäästi. Aamu-tv:ssä nähtiin säkenöivä muotinäytös, jossa stylistit Teri Niitti ja Pauliina Lindsberg olivat stailanneet neljälle mallille talvivaatteet.

Mika Kojonkosken odotukset Sotshista
Talviolympialaisten alkuun on enää runsas viikko aikaa. Aamu-tv:lläon vieraana Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan Mika Kojonkoski, joka on juuri palannut Sotshista. Kisapaikkojenn kunnon ohella Kojonkosken kanssa keskuteltiin Suomen joukkueen tavoitteista ja mahdollisuuksista menestyä. Miksi Suomella ei ole virallista mitalitavoitetta, kuten aiemmissa kisoissa?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä