Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä & Juha Hietanen.

- Näin nopeasti kotiruoka pilaantuu.

Säilyykö itsetehty muussi tai soppa jääkaapissa päiviä, voiko kuuman ruuan jättää yöksi jäähtymään ja pakastaa vasta aamulla? Vinkkejä arkiruuan sä ilytykseen antaa kotitalousneuvoja Inkeri Liinaharja Uudenmaan Martoista.

- Puhemiehet toppuuttelevat puheita ennenaikaisista vaaleista.

Eduskunnan kevätkausi käynnistyy hallituksen velkariitelyn siivittämänä , ilmapiiri ei hallituspuolueiden kesken ole paras mahdollinen. Puhemies Eero Heinäluoman (sd.) mukaan edessä on vaikea kevät. Hallituksen hajoamiseen ei usko Heinäluoma eikä varapuhemies Pekka Ravi (kok.).

- Euroviisuihin lähtevä Softengine: 100 miljoonaa kuulijaa on aika jees.

Suomen edustajaksi tämänvuotisiin euroviisuihin lähtee seinäjokelaisbändi Softengine kappaleellaan Something Better. Millaisista nuorista miehistä Softengine on rakennettu ja mitkä ovat viisutavoitteet?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä