Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 1 h 7 min
  • toistaiseksi

Tanja Karpela ja muut tutut kertovat omasta urapolustaan
Yhteishaku on ovella, moni työelämässä olevakin haluaa vaihtaa alaa. Eläintenkouluttaja Tanja Karpela, pelialan keskuksen johtaja KooPee Hiltunen ja Keskuskauppakamarin johtaja Risto E.J. Penttilä
kertovat uravalinnoistaan, opinnoistaan ja vinkeistään opiskelemaan pyrkiville tai uranvaihtoaan miettiville.

Vieraana Perussuomalaisten uusi ryhmäjohtaja Jari Lindström
Jari Lindström joutuu kovan paikan eteen heti tänään, kun oppositio ottaa eduskunnassa mittaa Kataisen johtamasta hallituksesta. Entä miten Lindström koki kivuliaaltakin vaikuttaneen ryhmäjohtajavaalin?

Immo Kuutsa Sotshin kisaturistina
Sotshin olympialaiset pyörähtävät käyntiin huomenna. Huomisiltana kisapaikalle matkaa myös hiihtovaikuttajiimme vuosikymmenet kuulunut Immo Kuutsa. Kahdeksansiin talvikisoihin matkaavalle Immo Kuutsalle Sotshin-matka on aivan erityinen: hän on nyt ensi kertaa täysin vapaa velvoitteista ja matkaseurakseen on saanut pojantyttären Meten.

Tämän päivän ruuneperit
Hyvää Runebergin päivää! Johan Ludvig oli aikansa mahtimies, mutta miten menee nykyrunoilijoilla. Vieläkö olisi tarvetta kansallisrunoilijoille? Vieraina runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen ja kirjallisuuden professori, kriitikko Kuisma Korhonen.

Aamutohtori: suun ja hampaiden terveys
Tällä kertaa paneudumme suomalaisten suun ja hampaiden terveyden kehitykseen. Aamutohtorina on hammaslääketieteen tohtori Susanna Paju.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä