Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Nicholas Wancke.

- Kännykkä on koetuksella pakkasessa.

Kännyköistä on tullut elintärkeitä tietokeskuksia. Nykyiset älykännykät tuntuvat kuitenkin menevän melko herkästi rikki. Miksi ne eivät kestä käyttöä eivätkä eritoten pakkasia? Asiasta kertoo toimitusjohtaja Jouko Eräkorpi Simson Huoltopalvelusta.

-Flunssa kaataa taas kansaa.

Elämme juuri nyt erityisen otollista aikaa flunssalle, influenssalle ja vatsataudeille. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen virologian yksikön päällikkö ja johtava asiantuntija Carita Savolainen-Kopra kertoo, kannattaako influenssapiikille vielä mennä.

- Terveysmatka neuvosto-Sotshiin.

Olympiakaupunki Sotshi on monelle suomalaiselle tuttu vuosikymmenten takaa. Se oli 1970- ja 80-luvuilla erittäin suosittu turistikohde. Noita aikoja on nyt muisteli Ylen pitkäaikainen Moskovan kirjeenvaihtaja, dokumentaristi Reijo Nikkilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä