Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen & Kirsi Heikel.

- Finnairin toimitusjohtaja: "Tapasin ruuhka-apulaisia, he olivat iloisia" .

Fnnairin ympärillä on jälleen turbulenssia. Yhtiö oli viime viikolla näkyvästi otsikoissa, kun se pyysi yhtiön sisäisellä keskustelupalstalla henkilökuntaa talkoisiin auttamaan hiihtolomaruukissa ilman korvausta. Viime viikolla Finnair kertoi myös tappiollisesta tuloksestaan. Aamu-tv:ssä Finnairin henkilöstöpolitiikkaa, säätösä ja tulevaisuutta kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Pekka Vauramo

- Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen: "Talouden tosiasiat ja poliittiset arvovalinnat pidettävä erillään".

Suomella on velkaa ennätykselliset reilut 90 miljardia euroa, tänä vuonna ylittyy raja 60 prosenttia bruttokansantuotteesta. Kuinka vakavassa tilanteessa Suomi on?, Aamu-tv:ssä vierailleen Suomen Pankin pääjohtajan Erkki Liikasen kanssa keskusteltiin valtiontalouden ohella myös koroista, asuntojen hinnoista sekä finanssikriisistä Euroopassa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä