Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström & Juha Hietanen.

- Viron ja Venäjän historiallinen rajasopimus.

Viro ja Venäjä allekirjoittavat tänään rajasopimuksensa. Neuvottelut ovat olleet pitkät ja suhde maiden välillä varsin viileä. Koittaako Viron ja Venäjän välillä nyt ennennäkemätön liennytyksen kausi? Vieraana vanhempi tutkija Kristi Raik Ulkopoliittisesta instituutista.

- Mitä tekisin hiihtolomallani?

Aikanaan hiihtolomalle raivattiin tilaa kalenteriin juuri hiihtämisen vuoksi. Nykylapsille hiihto voi olla lomalla toissijaista. Haastoimme katsojat ja nettiyleisön antamaan vinkkejä, miten hiihtolomalla pärjää, jos lumi on yhä vaan vähissä. Puramme vastauksia liikunta- ja urheiluorganisaatio Valon asiantuntijan Laura Tastin kanssa.

- Abiturientti Peppina Pällijeff valloittaa maailmaa.

Lahjakkaat suomalaiset nuoret nousevat nykyään kansainväliseen maineeseen monin tavoin. Yksi lahjakkuus on 18-vuotias Peppina Pällijeff, joka hiljattain esitti musiikkiaan Yhdysvaltain Sundance-elokuvafestivaalilla yhdessä Hollywood-tähti Joseph Gordon-Levittin kanssa. Kuinka kaikki kävikään?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä