Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Marja Sannikka ja Nicklas Wancke.

- Miten työpaikan kehityskeskusteluun pitäisi suhtautua?

Monet käyvät työpaikoillaan kehityskeskustelun vähintään kerran vuodessa. Aamu-tv:ssä selvitettiin Työterveyslaitoksen psykologin Anna Tienhaaran johdolla, miksi kehityskeskusteluja käydään ja miten niistä saisi eniten hyötyä.

- Homoavioliitto puhuttaa kansanedustajia.

166 851suomalaista on allekirjoittanut aloitteen samaa sukupuolta olevien avioliittolain puolesta. Tänään lakia käsitellään eduskunnassa. Aamu:tv:ssä otettiin vauhtia keskusteluun, ja studiossa homoliitoista peistä taittoivat vasemmistoliiton Aino-Kaisa Pekonen ja perussuomalaisten Pentti Oinonen.

- Ruohojumala - äiti, tytär ja kannabisarki.

Miten käy kun äiti huomaa tyttärensä käyttävän kannabista. Pian julkistettava kirja Ruohojumala perustuu äidin ja tyttären tosielämän päiväkirjamerkintöihin ja avaa rosoisella tavalla heidän tuntemuksiaan. Aamu-tv:ssä vieraina olivat kirjan toimittanut Tarja Surakka ja nuorten ja perheiden kanssa monia vuosia työskennellyt Heikki Turkka.

- Kantelevirtuoosi Ida Elina.

Ida Elina on Suomen ensimmäinen pop-jazz-kantelisti. Aamu-tv:ssä Ida Elina versioi kanteleella Michael Jacksonia sekä esitti myös omaa tuotantoaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä