Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damsröm ja Anna Lehmusvesi.

- Paljonko lasta kuuluu pitää sylissä?
Lastenpsykiatri Jukka Mäkelä pitää vaarallisena ajatusmallia, jonka mukaan lapsen pitää ensin rauhoittua yksin ja sitten vasta pääsee syliin. Lapsen kuuluu saada olla sylissä silloinkin, kun siinä kiukuttaa. Yksin rauhoittuminen ei ole pienelle hyväksi, vaan opettaa epäsosiaaliseen toimintamalliin.

- MILTÄ TILANNE UKRAINASSA KUULOSTAA?
Onko Venäjä olympialaisten aikana mahdollisesti hillinnyt reaktioitaan Ukrainan kriisiin liittyen, asiasta keskustelee studiossa tutkija Hanna Smith Aleksanteri-instituutista.

- Vieraana olympiavoittaja Sami Jauhojärvi.
Olympiakultaa hiihtänyt Sami Jauhojärvi kertoo, että tunteet ovat olleet pinnalla kultahiihdon jälkeen. Jauhojärvi kertoo, että vieläkin on vaikeuksia tajuta suorituksen arvo.

- Kulttuurin moniosaaja Olavi Uusivirta.
Olavi Uusivirta julkaisee jo kuudennen studioalbuminsa ja kertoo paitsi tulevaisuudensuunnitelmistaan myös tiestään musiikkiin. Kun muut pojat alakoulussa tekivät vaikutuksen tyttöihin urheilusuorituksilla, Olavi päätti erottua musiikkitaidoillaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä