Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Marja Sannikka ja Kirsi Heikel.

- Missä ja miten suomalaisia syrjitään?

Yle uutisten sivuilla on voinut muutaman päivän ajan kertoa kohtaamastaan syrjinnästä. Ilmoituksia on julkaistu yli 200 ja ne ovat varsin karua luettavaa. Suomalaisten syrjintäkokemuksia Aamu-tv:ssä kommentoi Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Päivi Mattila.

- Suomesta halutaan cleantechin suurvalta.

Maailmantalous yskii, mutta ympäristöliiketoiminta kasvaa ripeästi. Suomi haluaa yhä isomman siivun näistä puhtaan teknologian, eli cleantechin markkinoista. Miltä mahdollisuutemme näyttävät? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat cleantechin strateginen johtaja Kaisu Annala työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Rettig groupin toimitusjohtaja Hans Sohlström.

- Sammumiskohu.

Suomen jääkiekkomaajoukkue juhli pronssimitaliaan Sotshissa lauantaina. Juhlissa oli mukana myös urheiluministeri Paavo Arhinmäki, joka on kertonut juhlineensa vähän liikaakin ja joko sammuneensa tai väsähtäneensä. Puhelimessa politiikan tutkija Erkka Railo

- Epe Helenius: "Musiikkia kulutetaan enemmän kuin koskaan".

Epe Helenius on vaikuttanut suomalaisessa musiikkibisneksessä yli 40 vuotta sekä levykauppiaan että levy-yhtiön pomona. Helenius on todistanut aitiopaikalta musiikkialan suurta murrosta. Yksi esimerkki verkon voimasta saatiin tässä kuussa, kun Tampereella vuodesta 1972 toiminut Epe´s Music Shop lopetti toimintansa kivijalkakauppana.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä