Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman ja Sari Huovinen.

 

- Uuteen nousuun digimaailmassa.

Ensin olimme digiteknologian huipulla ja edelläkävijöitä - sitten tapahtui jotain, muut porskuttivat ohi ja meistä tuli yhtäkkiä takapajuisia: emme pärjää esim. verkkokaupassa.

Miten tästä kuopasta noustaan digitaalisen liiketoiminnan etulinjaan, sen kertovat meille nyt OSSI LINDROOS ja ILONA HIILA.

- Kuka elättää vanhukset?

Perheoikeuteen erikoistunut professori Urpo Kangas ehdotti eilen, että suomalaiset pitäisi velvoittaa elättämään omat vanhempansa. Kankaan mielestä aikuiset lapset voitaisiin velvoittaa maksamaan esimerkiksi vanhempiensa laitospaikat, jos vanhempien oma eläke ei riitä.

Ehdotuksesta ovat nyt keskustelemassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenet: SANNA LAUSLAHTI Kokoomuksesta, ANU VEHVILÄINEN Keskustasta ja ERKKI VIRTANEN Vasemmistoliitosta.

- Kengät kuntoon!

Kengät ovat olleet kovilla tänä talvena sen verran vaihtelevainen on ollut keli.

Nyt saamme vinkkejä kenkien huoltoon.

Vieraana suutarimestari HANNU HEISKANEN.

- Lasten huostaanotot.

Kun uutisotsikoissa puhutaan huostaanotoista, seurauksena on usein tunteikkaita reaktioita heiltä, joilla ei ole asiasta kokemusta.

Me annamme nyt puheenvuoron henkilölle, jolla kokemusta on, vieläpä monelta kantilta: hänet on lapsena huostaanotettu, hän on poliisi ja toimii vapaaehtoisena huostaanotettujen nuorten parissa.

Vieraana SAMI ISONIEMI.

- Ukrainan tilanne.

Studiossa LIISA LEHMUS.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä